Etusivu » Esimerkkejä hyödyllisistä lomakkeista

Pro Työlupajärjestelmän mallilomakkeita

1. Työmaapäiväkirjan lyhyempi versio

Ensimmäisenä esimerkkinä lyhyempi versio työmaapäiväkirjasta, jonka voi tehdä hyvin myös nykyaikaisella tabletilla tai älypuhelimella. Lomakepohjien suurin hyöty on niiden valmis ”käsikirjoitus”. Käyttäjän ei tarvitse miettiä sen kohtia eikä muotoilla dokumenttia vaan tuottaa vain hyvä sisältö. Kuvakaappaus lomakkeen alkuosasta.

Työmaapäiväkirja (lyhyt/mobiili)

Tältä näyttää sama käyttöliittymä puhelimen näytöllä. 

Työmaalupa mobiili

Valmiiseen dokumenttiin tulee tyylikäs kansilehti, jossa on yrityksen, työmaan ja tekijän perustiedot.

Työmaapäiväkirja voidaan allekirjoittaa sähköisesti. Tässä työnjohtaja on ensin itse allekirjoittanut sen ja kutsunut sen jälkeen valvojan allekirjoittamaan sen omilla, hänelle luoduilla käyttäjätunnuksilla verkon yli. Jos joku dokumentti vaatii vahvempaa allekirjoitusta voidaan se aina tulostaa paperiversiona ja allekirjoittaa perinteisesti kynällä. Emme edellytä verkkopankkitunnuksia, koska niiden käyttö työmaaympäristössä ei ole kovinkaan käytännöllistä.

Digitaalinen allekirjoitus näkyy myös PDF-version viimeisellä sivulla.

2. Pölyntorjuntasuunnitelma

Valitsimme toiseksi mallilomakkeeksi ajankohtaisen pölyntorjuntassuunnitelman. Sen avulla voi tehdä hyvän suunnitelman, jonka loppuosaan on lisätty tarvittavat allekirjoittajat.

Pro Työlupajärjestelmä generoi tyylikkään dokumentin, jonka voi liittää työmaan dokumentaatioon ja lähettää PDF-tiedostona siitä kiinnostuneille henkilöille.

3. Itselleluovutuksen pöytäkirja

Viimeinen lomake on itselleluovutuksen pöytäkirja, jota voi käyttää niin päätoteuttaja kuin aliurakoitsijakin. Kuvakaappauksessa ei ole avattu kaikkia kohtia, mutta kannattaa kiinnittää huomiota kohtaan 5, jossa mukaan voidaan liittää valokuvia tai PDF-liitteitä. Ne näkyvät valmiin pöytäkirjan lopussa.

Scroll to Top